Class Indy

Digitale Vaardigheden

Hoe meet je digitale vaardigheden? Hoe kom je erachter of je werknemers de digitale vaardigheden en competenties bezitten om je bedrijf future-proof te mogen benoemen.

Een gemeenschappelijke bevinding in alle onderzoeken, waarbij deelnemers werden bevraagd omtrent hun eigen digitale vaardigheden, was dat mensen hun capaciteiten systematisch overschatten.

Het is duidelijk dat gestructureerde training een belangrijke manier is om deze tekortkomingen in digitale vaardigheden in te halen.

Kuubix biedt trainingen op maat aan voor je bedrijf en je werknemers. Dit kan ter plaatse in uw bedrijf of online.

Extra Classes picture

Opleiding

Wil je je werknemers efficiënter laten werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij geven coachings en lessen over verscheidene onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan Office 365, MacOS, Windows, iOS, Android, ...

Extra Classes picture

Extra Opties

Wat als mijn software/hardware toepassing nog niet gekend is bij Kuubix? Geen probleem! De lessen worden steeds in samenwerking voorbereid en kunnen ook gaan over de door jou gekozen onderwerpen. Alles wordt nauwgezet voorbereid en voorgesteld om de meest efficiënte en kwaliteitsvolle lessen te kunnen geven.

Geïnteresseerd?

Je kan ons vrijblijvend een bericht sturen via onze contactpagina.