software picture

Software op maat

Software is een tool om je bedrijfsproces te digitaliseren. Kuubix gaat samen met jou je bedrijfsprocessen analyseren en bekijkt alle beschikbare middelen en software. Na een grondige analyse kunnen we een voorstel uitwerken dat kan bestaan uit verschillende opties:

  • Volledige software op maat van jouw bedrijf of bedrijfsproces
  • Software die bestaande systemen en tools met elkaar verbinden en het bedrijfsproces vlotter laten verlopen. Bijvoorbeeld: een koppeling tussen je ERP systeem en je webshop
  • Combinatie van nieuwe software en het ontwikkelen van koppelingen met bestaande tools en software
software icon picture

Claris Filemaker?

FileMaker® is een applicatie die toelaat om zeer efficiënt multi-platform software te ontwikkelen. Met FileMaker® is het mogelijk om moderne apps op maat te maken en jouw bedrijf voor jou te laten werken. Alle bedrijfsoplossingen kunnen snel gedigitaliseerd worden... innoveer je bedrijf vandaag nog!

Kuubix is gecertificeerde Filemaker Claris Partner en ontwikkelt op zeer korte termijn software op maat voor jouw bedrijf. Van een eenvoudige klantendatabase of CRM tot een volledig ERP of WMS (warehouse management systeem). Meer info over Claris Partners kan je vinden op claris.com.

software picture

Specifieke programmeertaal nodig?

Heb jij behoefte aan software met een specifieke programmeertaal (PHP, Python, C, C#, Java, ...) of een specifieke omgeving (Windows, Mac, iPhone/iPad, Android, Web)? Geen nood, bij Kuubix kunnen wij hier ook mee aan de slag. Voor meer informatie kan je ons contacteren via onze contactpagina.

Geïnteresseerd?

Je kan ons vrijblijvend een bericht sturen via onze contactpagina.