What Is IoT picture

Wat Is IoT?

Het Internet of Things (Internet der Dingen) verwijst naar een verzameling van apparaten die zijn verbonden met het internet. Hierdoor kunnen ze gegevens doorsturen naar elkaar of naar computersystemen, waardoor bepaalde acties kunnen worden uitgevoerd zonder dat er mensen aan te pas komen.

In de huidige trend naar digitalisering vertrouwen fabrikanten steeds meer op technische informatie om hun productieprocessen te perfectioneren. Artificial Intelligence (AI), data-analyse en Virtual Reality (VR)-tools worden steeds vaker ingezet.

Door IoT-apparaten in te bouwen in het productieproces kan de juiste informatie verzameld worden die bedrijven diepgaande inzichten bieden waardoor ze sneller en effectiever kunnen werken.

Digital Transformation picture

Digitale Transformatie

Digitale transformatie vertegenwoordigt een grote verschuiving en een strategische topprioriteit voor fabrikanten over de hele wereld. De meerwaarde van een centraal platform waar alle bedrijfsinformatie kan worden geanalyseerd, wordt vaak te laat ingezien. Ook voor KMO’s is dit vandaag inzetbaar aan een betaalbare investeringskost. Kuubix denkt samen met je na over de mogelijkheden en de toegevoegde waarde.

Custom Hardware PCB picture

Hardware Op Maat

Kuubix ontwikkelt hardware op maat. Enkele voorbeelden zijn: sensorapparatuur met datakoppeling naar bedrijfssoftware, gadgets voor een escape room, een touchscreen bord voor toegang tot lockers of het bedrijfspand. Er zijn oneindig veel mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Je kan ons vrijblijvend een bericht sturen via onze contactpagina.