Wie zijn wij?

Hoe lang zoek je naar software die het best geschikt is voor je bedrijf? Uren, dagen, of zelfs weken of maanden? Geen nood! Wij willen je graag helpen. Bij Kuubix staat je bedrijf, samen met je werknemers op de eerste plaats. Wij ontwikkelen oplossingen die intuïtief zijn, maar zorgen vooral voor een persoonlijke aanpak. Zonder moeite je bedrijf naar een hoger niveau tillen, daar kunnen wij wel mee helpen.

why choose us picture

Kuubix gaat verder dan de digitalisering van je bedrijfsprocessen. Kuubix wil er voor zorgen dat je bedrijf klaar is voor de toekomst, dat je bedrijf het hoofd kan bieden aan die nieuwe wereld om ons heen die steeds sneller veranderd.

Future-proofing van een bedrijf wordt steeds belangrijker, en dit door de versnelling van het tempo waarin steeds weer nieuwe technologieën op de markt komen. Kuubix volgt die op de voet en zorgt er voor dat je investeert in de juiste technologieën zodat je investering langer mee gaat. Door de juiste keuzes te maken zal je nieuwe software langer compatibel blijven met nieuwe apparaten en zal je hardware langer mee gaan. Op deze manier krijg je zeker de maximale return uit je investering.

Ons Team

transparant image of kuubix logo

Ons verhaal

Image of MasterMeubel

1985

Master Meubel opent zijn deuren

Ons verhaal begint bij Master Meubel.
Master Meubel overstijgt het begrip 'meubelwinkel' in alle opzichten. In 1985 werd de zaak geboren vanuit de passie van de familie Vermeeren voor design, kunst en de mooie dingen des levens.

1997

Goele versterkt het familiebedrijf en introduceert I.T.

In 1997 kiest Goele om fulltime aan de slag te gaan in het familiebedrijf. Na enkele jaren als project manager bij Philips lighting kan ze zich nu bij Master Meubel toeleggen op de introductie van de eerste personal computers en een website. De eerste jaren leert ze het bedrijf kennen en legt ze zich meer en meer toe op de digitalisering van offerte- en orderadministratie en boekhouding.

Image of MasterMeubel
Image of MasterMeubel

2000-2010

Verder digitalisering bij Master Meubel

Software op maat voor de groep bij Master Meubel wordt steeds verder ontwikkeld en nieuwe software en platformen worden geïmplementeerd en uitgetest, waaronder Dbase toepassingen, Oracle Manufacturing en Financials aangepast op maat met Oracle forms & reports. Bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd en software wordt aangepast naar de processen.

2014

Introductie Claris-Filemaker bij Master Meubel

Goele Vermeeren ziet toekomst in Claris Filemaker. Er wordt voor het bedrijf, met de hulp van zelfstandige programmeurs, een ERP op maat ontwikkeld waar het hele bedrijfsproces geïntegreerd is.

Logo Filemaker
Image of MasterMeubel

2018-2019

Overname Master Meubel en uitbreidingen naar B2B

Goele Vermeeren wordt CEO en start de afdeling B2B en neemt in 2019 Vitra Partner Store over in Antwerpen. Voor de aanpassingen die de uitbreidingen vragen op I.T. vlak laat ze zich ondersteunen door Indy Hendrickx.

7 oktober 2020

Het ontstaan van Kuubix

Goele droomde sinds haar studies van een eigen I.T. bedrijf. Met de opgedane kennis op vlak van I.T. en bedrijfsvoering als IT'er en als bedrijfsleider wil ze graag andere KMO's bijstaan in hun digitalisering. Samen met Indy Hendrickx wordt Kuubix opgericht met als doel: KMO's ondersteunen in digitaliseren van hun bedrijfsprocessen zodat ze klaar zijn voor de toekomst.

Image of MasterMeubel

Neem nu de eerste stap naar digitalisatie!

Wil je mee schrijven aan dit verhaal, start dan jouw project bij ons!

lightbulb

Creatief &
Inspirerend

place

Altijd Gereed
om te Helpen

flash

Supersnelle
Service