Wat is een ERP systeem?

Een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) is een systeem dat effectief alle kernprocessen van een organisatie beheert en integreert, waaronder financiën, personeelszaken, inkoop, supply chain, productie en relatiebeheer. ERP-systemen bieden een gecentraliseerd platform waarmee organisaties hun bedrijfsprocessen kunnen automatiseren en stroomlijnen, zodat ze een beter overzicht hebben van hun bedrijfsactiviteiten. Bovendien staat een ERP systeem centraal binnen je bedrijf. Dit zorgt ervoor dat er maar 1 stroom van data beschikbaar is zodat er minder fouten worden gemaakt.

Waarom heb jij een ERP systeem nodig?

Webshop Graphic configbox
 

Je huidige systeem beperkt je groei.

Kuubix biedt een schaalbaar, flexibel ERP-systeem op maat, met uitgebreide tools om je bedrijfsfuncties efficiënt te beheren. We voldoen graag aan jouw unieke eisen en zoeken samen naar oplossingen.

Prices in Configbox
 

Veel verschillende systemen.

Verschillende systemen werken vaak niet samen naarmate technologie evolueert. Zo kan nieuwe financiële software incompatibel zijn met bestaande boekhoudpakketten, wat leidt tot handmatige invoer en fouten. Het is efficiënter om alle data veilig op één plek te bewaren.

pCon Configurator
 

Automatiseer simpele, veelvoorkomende taken!

Het invoeren van een nieuwe klant of het koppelen van een offerte hoeft geen tijd te kosten. Een gebruiksvriendelijk ERP-systeem bespaart tijd en verhoogt efficiëntie.

Nóg een ERP-systeem?

Ja. We begrijpen dat er tegenwoordig talloze ERP-systemen op de markt zijn, elk met hun eigen unieke kenmerken en functionaliteiten. Bedrijven kiezen vaak voor een standaard ERP-systeem, omdat het relatief gemakkelijk te implementeren en te gebruiken is. Het nadeel hiervan is dat het bedrijf zich moet aanpassen aan het systeem, wat soms kan leiden tot inefficiëntie en het verlies van concurrentievoordeel.

Dit is waarop Kuubix zich onderscheidt van andere ERP-aanbieders. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke bedrijfsprocessen en workflows heeft die een aanzienlijke impact kunnen hebben op de efficiëntie en productiviteit van het bedrijf. In plaats van te verwachten dat bedrijven zich aanpassen aan ons ERP-systeem, passen wij ons systeem aan aan jouw bedrijf.

Dashboard Configbox

Automatiseren, communiceren en stroomlijnen!

Dashboard Configbox

Met een op-maat-gemaakt ERP-systeem van Kuubix kun je de efficiëntie van je bedrijf verbeteren, de productiviteit verhogen en het concurrentievoordeel vergroten. Ons ERP-systeem kan helpen bij het automatiseren van taken, het verbeteren van de communicatie tussen afdelingen en het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen.

TIP: Bovendien biedt Kuubix ondersteuning en training aan om ervoor te zorgen dat jouw team het systeem optimaal kan benutten. Ons doel is om jouw bedrijf te helpen groeien en te begeleiden in een voordurend veranderende zakelijke omgeving.

Intresse in ons systeem?

Heb je interesse of wil je meer te weten komen over deze oplossing? Vraag naar de mogelijkheden of maak meteen een afspraak. We kijken wat de mogelijkheden zijn voor je bedrijf en plannen zo nodig een demo. Aarzel niet om ons te contacteren via de contactpagina.

Heb je nood aan een artikel-configurator binnen jouw eigen ERP?

Kuubix bied ook de Configbox aan. Configbox is een geavanceerde platform dat uw ERP-systeem en de dynamische mogelijkheden van pCon-basket met elkaar verbindt.

Lees meer over Configbox